Витрачайте свою тисячу на квитки в RegToEVENT!

Новости и прогнозы

Всі ті хто скучив за емоціями та враженнями, хто вакцинувався та хоче без обмежень відвідати якийсь захід може витратити свою 1000 на квитки в RegToEVENT!

Ви чудово пам’ятаєте початок карантину, пов’язаного з COVID-19, коли одночасно були заборонені «до кращих часів» такі звичні нам конференції та семінари, зачинились всі кінотеатри, театри, виставки, музеї, та комплекси розваг.

Заходи переносились і переносились, більшість взагалі була відмінена, а організатори несли всі збитки на своїх плечах. Уряд вирішив підтримати галузі які виявились неготовими до таких обмежень та стали одними з найбільш постраждалих, а також заохотити населення до вакцинації.

Мова йде про ту саму, обіцяну 1000 віртуальних гривень, які можна витратити на квитки, на книги, на спортзали та ін. Як її отримати мабуть не знає лише той хто не вакцинувався ))) Для цього потрібно подати заявку в Дії, відкрити картку банку-партнера програми та чекати зарахування. Витратити кошти можна лише для оплати по спеціальним МСС кодам затвердженим КМУ.

Один із таких кодів використовує і наш сервіс, як агент з продажу квитків. Все що вам потрібно, при розрахунку за квиток вибрати спосіб оплати картою, та вказати її реквізити на сторінці платіжної системи.

Якщо вартість квитка перевищує вказану суму, ви можете звернутись до організатора, можливо він піде на зустріч і зможе зробити для вас 2 квитки з різними сумами оплати на 1000 грн та доплату, об’єднавши їх потім в одне замовлення.

У разі винекнення запитань зверніться до організатора події аб ов нашу підтримку RegToEVENT

Новини та прогнози
Як прийняти добровільні пожертви з продажем квитків

Із введенням військового стану в Україні заборонено всі масові заходи. 😔 Але незважаючи на це, організатори всіляко намагаються проводити онлайн події, щоб не втрачати зв’язок зі своєю цільовою аудиторією, або, по можливості, проводити живі події в інших країнах, куди довелося виїхати частині івент команд. Як правило, такі події мають благодійний …